jump to navigation

Van 1.7 naar 2.1

kids.jpg Meneer Rouvoet, minister van Jeugd en Gezin, heeft weer wat bedacht. Er moeten meer mensen komen! We krijgen nu gemiddeld 1.7 kind, wat ik op zich knap vind. Als ik een gemiddeld kind krijg, dan word dat afgerond naar 2. Of het is een kind zonder benen en het moet een arm missen. Nee, meneer Rouvoet vindt dat we 2.1 kind moeten krijgen! Dat zijn twee kinderen, waarvan 1 wat extra’s heeft.

Maar alle gekheid op een stokje, als Rouvoet serieus wil dat we gemiddeld meer dan twee kinderen krijgen, mogen we wel heeeeeeel hard gaan copuleren hoor! Zou ‘Copuleren voor Dummies’ nou gratis verkrijgbaar worden? Of misschien moeten we massaal naar copulatiefilms gaan kijken, daar komen ook wel meer kindjes van. Maar daar is meneer Rouvoet dan weer tegen, vooral tegen die ene film die vanavond door de BNN word uitgezonden. Meneer Rouvoet, wat wilt u! Meer kinderen is toch meer… daat weet u zelf ook wel. Hoeveel kinderen had u ook al weer? Vier dochters en een zoon? Ach, u geeft in elk geval het goede voorbeeld van hoe u het wilt hebben, dat kan ik wel waarderen.

Maar kinderen zijn duur hoor. Ik vind mezelf al behoorlijk duur, laat staan dat ik er een kleintje bij heb… of ik zou het moeten doen om de kinderbijslag, die voor kinderen die na 1995 zijn geboren en tussen de 0 en 5 jaar oud zijn 190 euro en 19 cent per kwartaal bedraagt. Omgerekend is dat welgeteld 47 euro en 54 eurocent per maand. Nou, daar kan je best leuke dingen mee doen! Dan kan ik eindelijk ‘De rol van de Taiwanese stoomlocomotief tussen de Koude Oorlog en de uitvinding van de elektrische tandenborstel deel 3’ aanschaffen, want deel 2 krijg ik voor mijn verjaardag.

Kinderen, ik moet er op het moment niet aan denken. Eerst relatie, settelen en dan zien we wel verder. Eerst maar beginnen met 1 kind. Een oppaskindje of een neefje of nichtje dat nog niet bestaat. Al is je eigen uiteindelijk ook wel leuk.

Anyway, als Rouvoet graag ziet dat er meer gezinnen komen met drie kinderen, is er nog maar 1 ding wat mij rest te zeggen:
”Gaat heen en vermenigvuldig u!”

23 februari 2008

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: