jump to navigation

Kittens

Kittens, ze zijn zo lief, zo schattig, zo poepig, zo uber uber uber aaibaar en zo ontiegelijk druk. Echt waar. Als ze niet zo lief, schattig, poepig en aaibaar waren, dan weet ik het ook niet meer. Ik pas drie weken op een kitten dat ongeveer nu elf weken is. Klein rood poesje dat de naam Simba draagt. En het zit overal achteraan. Het gebruikelijke, zoals speelgoedmuisjes en touwtjes, maar ook het wat minder gebruikelijke, zoals de draden van mijn laptop en de muis op het scherm. En overal waar ik ga, gaat de kleine. En het zit bijna continue bij me op schoot, te spinnen en mee te kijken waar ik mee bezig ben. Het is overigens bijzonder geïnteresseerd in Youtube.

En verder sluipt hier nog een kat rond. Deze is al wat ouder. Een jaartje zo onderhand. En die vind alles wel goed, het kan haar niet zoveel schelen. Arme kat… die kleine bespringt hem steeds. En dan wordt er weer gegromd, geslagen, gevochten, nou jah, gestoeid en besprongen.

En als het kitten dan moe is, gaat het zitten en valt het letterlijk als een blok in slaap. Is heel grappig om te zien.

Wat het kleine poesje onlangs ook nog heeft ontdekt, en wat mij handenvol werk geeft, is de vis. Ik heb mijn staartloze sluierstaart meegenomen, omdat ik hem niet dood wil laten gaan in mijn zes weken afwezigheid thuis. Hij is een paar weken geleden ontstaart door mijn nieuwe aanwinst Frank Patrick de Kikker. Voor de oplettende luisteraar, inderdaad, daar heb ik een paar weken geleden ook over verteld. Frank Patrick zwemt nu apart van Tom de vis. En de katten vinden beide dieren erg interessant. Heb Simba al een paar keer uit de vissenkom moeten halen. En als ze niet nat wordt van het water in de vissenkom, dan is het wel van al die regen die uit de hemel komt vallen. Lijkt een regel te zijn, als mijn vader op vakantie is, dan regent het. En tot nu toe klopt het, maar ik hoop voor hem, en eigenlijk voor iedereen die op vakantie is of gewoon zoals mij in de zon wil zitten, dat het opklaart.

En verder wil ik nog even kwijt dat ik NOG STEEDS op zoek ben naar een vakantiebaantje. Werkgevers, meld u aub!

12 juli 08

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: