jump to navigation

Spam

spam.jpg Arch, ik word er knettergek van.

Heb er nu onderhand al weken last van! SPAM! Ik vind het vreselijk, ik heb er een hekel aan, haal het weg! Haal het weg! It turns me mad! Elke dag zo’n 20 berichten verwijderen. Niet in mijn mail gelukkig, maar op mijn weblog. Maar ik krijg er melding van dat er wat is gepost en als het spam is, is het fusterend. 20 berichten, dat klinkt weinig, en dat is het ook, want mijn geweldige spamfilter heeft sinds november al 3000 berichten tegengehouden. Maar waarom glippen deze er dan door heen? Waarom? Nogmaals, het frustreert. Ideeën die ongewenste spam die door mijn spamfilter heen komen, zijn welkom!

Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik afgelopen week maar liefst 4 uurtjes in Sneek heb doorgebracht. En dat was gistermiddag, speciaal naar Sneek getreind om een Bosche Bol te eten. 4 uurtjes Sneek, wat zie je dan? Het buurjongetje dat non-stop springt, twee katten die zo schattig over elkaar heen liggen te slapen, spelende kinderen op het speelveld, de zon en het station.

Ik hou niet van het station van Sneek. Als het mooi weer is, is het te doen. Maar als het stormt, is er nergens een plek waar je warm kunt gaan staan. Dat glazen geval wat daar staat is niet warm en het tocht er vreselijk. Heb een keer de trein gemist toen het stormde. Ik verging er van de kou, en ik niet alleen, ook andere mensen. We zijn daar toen bij de snoepautomaten gaan zitten en hebben de tussendeuren dicht gedaan, omdat de wind er regelrecht doorheen waaide. Kregen we ook nog ons op ons donder van de vrouw die daar werkte. Die deuren zouden en moesten open blijven. Nou jahhh… jij had makkelijk praten toen, daar in je lekkere warme hokje.
Koud station dus, maar Sneek Noord is nog kouder, dus wat dat aan gaat… dan is Centraal toch wel beter.

Maar het is wel een mooi station hoor! No doubt, leuk gebouw, mooi opgehoogd perron, twee sporen maar liefst. Word straks interessant met de stoomtrein, hoe ze dat gaan doen? Beats me! Dubbel spoor? Geluidsdempers? Zolang IK er maar geen last van heb. Maar dat vermoed ik dus wel…

16 februari 2008

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: