jump to navigation

Overeenkomst Hilary en Deep Throat

hillary.jpg Bestaat er een overeenkomst tussen Hilary Clinton en Deep Throat? Verschillende. Ja, ze zijn op het moment beide in het nieuws. Hilary Clinton, geboren in 1947, getrouwd met voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en ze wil graag de eerste vrouwelijke president worden. Waarom ze nog getrouwd is met Bill, nadat hij deed wat hij deed met ene Monica, is mij een raadsel. Liefde overwint alles blijkbaar. Maar een machtige man met geld aan je zijde zal ook zeer zeker invloed hebben gehad.

Deep Throat, een Amerikaanse copulatiefilm (copulatie lieve luisteraars, is een net woord voor seks), uitgebracht in 1972, brengt anno 2005 zo’n 100 tot 600 miljoen dollar in het laatje en anno 2008 laat het Nederland op z’n kop staan. Want de BNN en de VPRO gaan 23 februari deze film uitzenden. Een echte copulatiefilm! Op de publieke omroep! DIT KAN ECHT NIET!! En niet eens vanwege de keiharde copulatie die er plaats vind in de film. Eigenlijk is de reden dat er tegenstand voor deze film is, het feit dat de vrouwelijke hoofdrolspeler niet vrijwillig koos voor deze rol. Het blijkt dat ze is gedwongen. En als het gedwongen is, dan is het geen fatsoenlijke film. En dus was de film in het nieuws, terwijl het zo’n oude film is. Oude koeien uit de sloot halen, maar vooruit. Nu wordt ie uitgezonden na een documentaire over de film, waar die onvrijwillige bijdrage ook word belicht.

Ik hoor je denken, wat heeft dat te maken met Hilary? Nou, ook Hilary heeft in weze indirect te maken met onvrijwillige copulatie die tegen haar wordt gebruikt. Want zij gebruikt in haar campagne het geweldige nummer van the Golden Earring namelijk ‘When a lady smiles’. Als je deze film een beetje kent, weet je dat er in deze clip een non wordt… onvrijwillige copulatie heeft. En uitgerekend dit nummer gebruikt Hilary in haar campagne. Geweldig nummer! Maar in preuts Amerika… kan dit echt niet. En als ik tegenover haar stond in de race tot het presidentschap, had ik het zeker tegen haar gebruikt. “Jij gebruikt een fout nummer om te winnen! DAT MAG NIET!”

Wij, nuchtere Nederlands, horen dat, schudden ons hoofd en zuchten: “Only in America.” Een raar verband is gelegd tussen de presidentskanidate en een omstreden film. Deep Throat wordt gewoon uitgezonden deze maand en we prijzen onszelf gelukkig dat de Golden Earring een Nederlandse band is.

2 februari 08

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: