jump to navigation

Barry kookt versus Voedselbank februari 27, 2009

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, movies, Uitzendingen.
trackback

Morgen in RA gaan we aandacht besteden aan de aandoeningen die je kunt oplopen bij het Wii-en. Wii-en…. het kan zo in de Dikke Van Dale. In ieder geval bellen we met een fysiotherapeut uit Sneek, Mariska Leijendekker van Tigra Sneek. Zijn er al mensen de praktijk geweest met een Wii-arm (nog zo’n potentieel Van Dale woord) ? Je kunt tegenwoordig alles doen met die spelcomputer. Zelfs even van bil gaan als vriend(in)lief niet thuis is… :

Verder in het program: de voedselbank Leeuwarden. Niet dat we zo’n last van de crisis hebben dat we het lekkere eten van Barry niet kunnen betalen en dus maar bij de voedselbank aankloppen…  Maar de bank van voedsel is toch aardig in het nieuws. En dat heeft dan wel weer met die crisis te maken. Hoe gaan ze er mee om hier in Friesland? En is er in de buurt ook een plek waar je wat eten kunt afhalen ala voedselbank?

En kunnen 17 jarigen al achter het stuur? Of is het beter om gewoon de 18 jaar aan te houden? Sinds 2003 zijn er wel een flink aantal zwaargewonden gevallen door verkeersongevallen in Friesland. Verkeersminister Camiel Eurlings heeft het idee om volgend jaar, dus 2010 voor de snelle rekenwonders onder ons, dat jongeren vanaf 17 jaar mogen autorijden, mits er wel een ervaren bestuurder naast hem/haar zit in de auto. En met ervaren bestuurder bedoelt men: minstens 10 jaar rijervaring. In hun 16e jaar mogen de jongeren zelfs al gaan lessen. Wat vind jij? Verantwoord? Morgen in ieder geval de reacties van de straat.

Verder de Weekend top 5 met een nieuwe nummer 1? En met +7 graden een ijssculptuur maken… hoe doe je dat? Morgen vanaf 15:00 kun je op Radio Markant afstemmen om daar achter te komen! Tot dan!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: