jump to navigation

Nog 325 minuten… december 30, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Gasten, Radio, special occasions.
trackback

Ondertussen heeft Evert het stokje even overgenomen van Sander. Vanaf 15u mag bovengetekende weer een 3tal uurtjes presenteren. Met dan als gast: Daniel Munoz! In mei al eerder bij RA langsgeweest en zometeen blikken we ook ff met hem terug naar de afgelopen 364 dagen. Vanmiddag hadden we nog Chris Mustamu (ex-chaplin) en net nog Zin te gast. Zin? Ja, de nieuwe band van Alex Andringa. En Alex ken je weer van Lynx. Zij waren begin dit jaar bij RA te gast.

Moe… toch wel
De moeheid is inmiddels toch wel wat toegeslagen na een nacht niet een oog te hebben dicht gedaan. Herstel: we konden geen oog dichtdoen! Niet omdat we dat niet wilden, maar hoe wil je slapen met feestmuziek om je oren en nog niet eens zo zacht ook. (“denk om de buren!”). Dus vanochtend hadden we wel allemaal het wel een inzakmoment. Sander was de hele nacht doorgefeest maar toen die eenmaal zat, begon ie het ook wel te voelen. Ach, het mag de pret niet drukken.

De laatste maanden
We zijn ondertussen beland bij de laatste maandjes van dit jaar. Met zometeen oktober en november. Stay vooral dus tuned. Ook als je nog kans wil maken op dat geurenpakket, 2 kortingsbonnen voor de kapper én een boek om over een paar jaar nog es terug te blikken op alles wat er speelde in Friesland. Dit allemaal wordt je aangeboden door Van der Vele Boekhandel, Kapsalon het Haarhuys én Jolanda Parfumerie. Bij die laatste kun je, mocht je nou geen geurenpakket winnen, 20% korting krijgen op heel het assortiment!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: