jump to navigation

Nog 1148 minuten… december 29, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Radio, special occasions.
trackback

Dag 1 marathon zit er op. Vanochtend om iets over half 11 klonk het startschot. We zijn terug in de tijd gereisd en al een half jaar ondertussen behandeld. Zo heb je kunnen luisteren naar een gesprek wat collega John en Johan hadden met Ben van der Knaap, van Sneker Simmer en hoorde je wat het winkelend publiek met de zomer zou gaan doen. Ook mijn boottochtje met Geert Hoes kwam voorbij. Op dit moment wordt er in de studio druk gemixt (meegenieten? Zet je radio maar es op Radio Markant) door Evert en Remco.

Prijzen
Elk uur wordt de archiefkast van 2008 over de kop gegooid. Zit jou hit van dit jaar er nou niet tussen? Of heb je nog niet genoeg Katy Perry gehoord – dan kun je dat altijd aan ons doorgeven op het nummer van de studio: 0515 420 600. Bovendien maak je zo ook nog eens kans op prijzen! Een geurenpakket (samengesteld door Jolanda Parfurmerie Sneek) een boek over Friesland in 2008 (door Van der Velde boekhandel) én 2 kortingsbonnen á 10 Euro te besteden bij Kapsalon Het Haarhuys te Snits! Geen kattenpis dus!

Sex?
Zometeen nog op de radio, naast de DJ Battle: Sex. Niet in sneek weliswaar. Maar in Den Haag. In RadioActief belde Sander met de buren van een stel dat op een iets te luide manier liet weten elkaar wel heeeuuul erg leuk te vinden! Straks dus het fragment. Stay tuned!

Prettige nacht verder! Mij hoor je morgenochtend weer vanaf 6am.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: