jump to navigation

2008 minuten marathon uitzending december 24, 2008

Posted by Cindy Hoomans in special occasions.
trackback

terugblikken op Obama, de rondweg in Sneek en de kredietcrisis in 33 uren/2008 minuten

Je hebt het vast al gelezen in de Wijd en Zijd en in het Sneeker Nieuwsblad. Radio Markant gaat het dit jaar heul anders aanpakken met de laatste dagen van 2008. Volgende week maandag beginnen we om 10:00 uur met een 33 uren durende marathon uitzending ter ere van dit afgelopen jaar. Het jaar van de nieuwe brug, nieuwe rondweg en het jaar van wel of niet Friese plaatsnamen in Wymbrits. Ook het jaar waarin Obama zich de nieuwe president van Amerika mag noemen. Het jaar waarin de geruchten gingen dat deze Obama misschien wel familie van de Obbemas uit Friesland zou kunnen zijn. 2008 stond ook in het teken van Joran van der Sloot en of ie nou wel of niet die Nathalee Holloway in zee heeft gedumpt. Het jaar dat wij ons 50e uitzending van RA vierden en we allemaal gebukt gingen onder die kredietcrisis.

Dat en meer komt dan ook allemaal wel voorbij in de 2008 minuten (= zo ongeveer 33 uur) marathon die maandag om 10 u begint en tot dinsdag 20u zal duren. Naast nieuws uit dit jaar, hadden we ook de nodige gasten over de vloer. Een aantal daarvan zie en hoor je terug in de studio maandag en dinsdag. Wat dacht je van Daniel Munoz? Of de band Lynx (die nu onder een andere naam door het leven gaan, maar daar later meer over). En ken je de band Chaplin nog? Ze waren bij Ut Sneek en kwamen ook nog een stukje voor ons spelen. Zanger Chris Mustamu komt met de bassist langs. Niet van Chaplin want ook die bestaat helaas niet meer…

maak ook kans op een prijzenpakket!

Dus, dat wordt terugblikken. Sander Sjollema, Michiel Hylkema en bovengetekende gaan in ieder geval die 33 uren vol te maken. Evert gaat in de nachtelijke uurtjes wat mixen en zal ook overdag hier en daar te horen zijn. Razende reporter John Weda en zijn Focus collega Johan doen ook gezellig mee en zelfs de voorzitter is van de partij.

sponsors-2008-show-copy

Plus we gaan een goody pakket weggeven! En die wordt samengesteld door Van der Velde boekhandel Sneek, Parfumerie Jolanda in Sneek (maandag t/m woensdag krijg je er trouwens ook 20% korting op heel het assortiment!) en Kapsalon Het Haarhuys ook in diezelfde Waterpoortstad.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: