jump to navigation

Kerst, karate en een overval… december 20, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Gasten, Uitzendingen.
trackback

Ja maar dan wel een plezierige overval door de Tuinruimers van SBS6. Zij kwamen aan bij restaurant It Ponkje in Woudsend om ze te verrassen. Vanmiddag om 17u op TV en voor die tijd kun je van de eigenaars zelf horen hoe die ervaring was.

kerstpakket_111_1

En uiteraard komt Kerst er weer aan. Gezellig met de heule familie onder die boom je vol eten met ’t gourmetten of kalkoen. Gezellig met die Wham en Last Xmas op de achtergrond die je ook al sinds juli dit jaar hoort. Van je werk heb je al een doos vol met spulletjes gekregen. Of niet natuurlijk. Niet elk bedrijf is zo gul of hebben last van die recessie. Enniewee: vanmiddag bellen we met InterNext Relatiegeschenken B.V. Zij verzorgen elk jaar ook vele kerstpakketten. En als je denkt dat dat werk pas in december eens begint dan sla je de plank wel ff giga mis.

Plus: een gast die je zo kan vloeren. Kort geleden is ze in Japan de winnares geworden van de Samurai Cup Kyokushin. Ik heb ’t over Karate Joy Liew-On uit Sneek en komt dus vanmiddag langs.

Dat en uiteraard ook weer een column, de weekend top 5 en de stelling. Die moet ik zo in de kou nog even opnemen. Misschien kom ik je nog tegen! Niet wegduiken he!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: