jump to navigation

Schaatsen uit het vet december 12, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Sneek, straatonderzoek, Uitzendingen.
trackback

Want vanaf morgen kun je (kleine) rondjes schaatsen op de Wip in Sneek. 13:00 uur wordt de baan geopend en blijft er zo liggen tot de 28e van deze maand. Het is een kunstijsbaan, aangezien het vriezen er toch amper van komt… Ja dan maar zo. Alleen toch een klein beetje jammer dat ie zo klein is. Zal misschien ook wel wat kosten, maar het zou toch echt top zijn als die baan bijvoorbeeld over het Martiniplein zou komen te liggen! Heb je in ieder geval de ruimte. No offence verders hoor. Het idee en initiatief is uiteraard leuk! We gaan er morgen ook maar eens bij kijken. Morgen is bovengetekende te vinden in de stad vanwege alle culinaire hapjes die er te vinden zijn! Om er sfeerimpressies van te maken die jij aan de andere kant van de radio dan weer kunt beluisteren. Zo mooi he, die techniek.

een-broodje1 Ook in de show morgen: de vuurwerkbril! Die beschermt je oogjes. Ik zou het niet nadrukkelijk gaan uitproberen door een vuurpijl op je ogen (met bril op) te richten. Denk ook niet dat ie daarvoor bedoeld is. Hoe het allemaal zit, hoor je morgen. Om het hele culinaire dagje compleet te maken bellen we uiteraard ook weer met Barry en ook Sanne is van de partij. Gelukkig. We begonnen de columns al te missen.

Dat en nog veeeeeeeel meer in de 58e uitzending van RA, morgen weer vanaf 15:00u! Stemmen kan nog heel even voor de weekend top 5. Tot dusver staat Milow nog steeds aardig hoog. Wie weet wordt daar nog verandering in gebracht. Who knows.

En wat vind ji van al dat nieuws en gedoe om die voedselbank? Eerst de Frogers die van een bijstandniveautje gaan leven met al hun koters… Dan weer een benefiet-iets om geld in te zamelen… En waarom zit er niet 1 in sneek bijvoorbeeld??? Of wel? Heb ik m over de kop gezien? Goed, nou die discussie gaan we dan ook nog maar eens houden morgen. Oant moarn!

Advertenties

Reacties»

1. Femke - december 14, 2008

that’s a big ‘broodje’ !!!

2. edwin - december 17, 2008

Leuk artikel 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: