jump to navigation

RadioActief in je schoentje december 5, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Gasten, Sneek, Uitzendingen.
trackback

Zit je al aan je Sinterklaasdiner? Elke avond schor gezongen om wat in je schoentje te krijgen? Nog bij die ouwe op schoot gezeten? Of nog een chocoladeletter van ‘m gekregen? Over chocoletters gesproken… wat doen ze eigenlijk met al die sinterklaas-etenswaren dat overblijft? Wordt daar een nieuwe t.h.t sticker opgeplakt om volgend jaar weer in de schappen te gooien? Of wordt dat naar de voedselbank gebracht, zodat de Frogers er weer van kunnen snabbelen? Op die vragen krijg je morgen in een nieuwe editie van RA antwoord. Evert gaat het uitzoeken.

Verder een oude bekende: Daniel Munoz. Hij heeft een single uitgebracht en is klaar om de rest van het land nu echt te gaan veroveren. In mei dit jaar was ie ook al eens te gast. Destijds zat Evert in Finland en nam Sander zijn plekje tijdelijk over.

_mg_9805-klein

Daniel te gast op 31 mei dit jaar

Ook gaan we ff bellen met de gemeente Sneek. Die hebben afgelopen woensdag in de vroege morgen het station van Sneek (incl Noord) opgeruimd. De laatste tijd struikelde ik echt over de fietswrakken die midden in de weg lagen. Je zal er met je slaperige kop maar overheen vallen met je eigen fietsje! Dat zal dus nu voorlopig niet meer gebeuren want ze zijn weg. Hoeveel dat er zijn en hoe je ‘m weer kan ophalen, als je jouw fiets nu ook mist, dat hoor je ook morgen.

En! Een gast! Gasten, moet ik zeggen. Zangeres Anika Koekoek en gitarist Angela Bijlsma van de band: Band or not to Bend (als ik het verkeerd heb geschreven – let me know) komen een stukje spelen voor ons. Grote vraag is of Sanne morgen nog een column gaat voorlezen… Sanne heeft namelijk een druk bestaan tegenwoordig, vandaar dat we haar vorige week ook al moesten missen.

Naast dit alles natuurlijk muziek van M.I.A (die met die schoten inderdaad), Klein Orkest over dat muurtje waar zoveel om te doen was en we gaan Will Smith voor je draaien. Men in Black.

Oant moarn!

Advertenties

Reacties»

1. Neviathien - december 7, 2008

*schaam*
Volgende week een column!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: