jump to navigation

Een show van dik hout november 28, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, Bekende Nederlanders, Gasten, Uitzendingen.
trackback

Zo beste lezers. Morgen zijn we er dan weer met een nieuwe RadioActief vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur! We wilden Sinterklaas uitnodigen voor een taai taai, wat pepernoten en een goeie metamorfose (die baard kan écht niet meer anno 2008) , maar die vond mijn blogstukje ‘Nou hij is er weer hoor…’ niet zo heel erg lief.

Morgen hebben dan maar een andere gast: Henk de Vries, van de gelijknamige rijschool uit Sneek. Het theorie examen wordt uitgebreid met vragen over gevaarherkenning. Nou gaan wij morgen voor de bijl. Hoeveel weten wij eigenlijk van de verkeersregeltjes? Dat wordt dus zakken als een baksteen voor bovengetekende.  Nu nog de vraag: hoe brengt Evert en Mark het er van af? Je hoort het morgen uiteraard!

De Grote Donor Show won afgelopen week een heuse Emmy. Er bestaat ook nog steeds een en ander onduidelijkheid over donorschap. Morgen hoor je het verhaal van mijn nicht Froukje Hoomans. In 1998 kreeg ze klachten als veel moe zijn, jeuk, een te hoge bloeddruk. Ze had een chronische nierziekte. Nu heeft ze dankzij een donor al 6 jaar een donornier.

vandikhout1

En we gaan bellen met Martin Buitenhuis, frontman van Van Dik Hout. Ze treden morgenavond op in Het Bolwerk, locatie Kaatsland, in Sneek. Dus alle reden om morgen weer voor de radio gekluisterd te zitten!

Oant moarn! Dan trappen we af met de weekend top 5. De lijst die je zelf hebt samen gesteld! Thx!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: