jump to navigation

zometeen in RA november 8, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Gasten, Uitzendingen.
trackback

Dan hebben we uiteraard de weekend top 5 om mee te beginnen. De kick off. Allemaal weer ontzettend bedankt voor het massaal stemmen. Weer een dagtaak aan gehad om er een mooi lijstje van te maken en het resultaat hoor je vanmiddag tussen 15:00 en 15:30 uur.

yogaVerder hebben we in de show een gast in het 3e uur. Gonnie Wingens van Yogacentrum Sneek. Deze maand november is het de maand van de spiritualeit, wat vorige week in Utrecht werd geopend. Yogacentrum Sneek was er ook bij!

En Idols. Je kan zelf meedoen in hartje Sneek. Idol Raffaëla zit in de jury. We bellen met sportcentrum Alita (ook uit Sneek). Zij organiseren deze talentenjacht. Of je er ook zo’n felbegeerde platencontract mee in de wacht kunt slepen hoor je ook vanmiddag.

Dus tot 15:00! Be there or be vierkantje. Ondertussen mag je nog wel ff je stem uitbrengen op de ReActive (stelling) van deze week. Deze gaat over het EPD, waar iedereen een brief van in de bus heeft gekregen en waar ook een klachtenformuliertje bij zit. Want het is allemaal leuk en aardig idee maar het kan ook mis gaan en vervolgens komen al je gegevens op straat te liggen. Ben jij daar ‘bang’ voor?

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: