jump to navigation

Het is weer voorbij die mooie Sneekweek augustus 7, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, sport, Uitzendingen.
trackback

En dus zijn we er zaterdag gewoon weer met RadioActief. Met daarin een nieuw item: who’s for dinner wordt omgedoopt in Barry Kookt. Barry, aka Barbara Diphoorn, werkt bij Onder de Linden maar tuft ook langs mensen om lekker voor hun te koken en hun huis om te toveren in een restaurant. 2 weken geleden hadden we haar al te gast en vanaf zaterdag gaat ze elke week je een lekker recept voorschotelen. Uiteraard ook weer terug te lezen hier op de site.

Ook gaan we weer aandacht besteden aan het fierljeppen. Wat een wedstrijd afgelopen woensdag in IJlst. Anne Jet Leyenaar wist met 15.70 meter het nieuwe Nederlandse record op haar naam te schrijven! Het oude record van 15.55 meter werd 3 jaar geleden op 13 augustus 2005 gesprongen door Sjoukje Tjalma uit It Heidenschip en is dus nu aan diggelen door Anne Jet uit Sneek. Hoe de avond verder verliep hoor je zaterdag.

Verder nog het circus in Sneek, waar je voor 14 augustus nog kaarten voor kunt winnen. Bel gewoon ff naar de studio op 0515 420 600 zaterdag en wie weet zit jij de 14e bij de premiere. Het kan nog. Het is nog ff vakantie. Al duurt dat niet lang meer want het nieuwe schoolseizoen staat voor de deur.

Tot zaterdag vanaf 15:00 uur op Radio Markant

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: