jump to navigation

Culinair fierljeppen in een ballon juli 25, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, Gasten, Uitzendingen.
trackback

En neen, niet zo letterlijk nemen want dat kan immers niet! Nooit geprobeerd althans. Maar goed, het is dus even een samenvatting van morgen: we hebben morgen een gast! Barbara Diphoorn werkt bij restaurant Onder de Linden maar heeft daarnaast ook haar eigen kookbedrijfje: Barrykookt. En daar gaan we morgen uitgebreid over hebben en wie weet komt er nog wat lekkers op tafel in de studio.

Verder aandacht voor het ballonfeest in Joure , wat nog tot en met zondag duurt en ik was afgelopen donderdag (gisteren) bij de 1e klasse Fierljeppen in IJlst. Daar dus nog een leuk (als zeg ik het zelf) verslagje van.  Ben van der Knaap van Sneker Simmer komt ook nog ff langs en vertelt over de zomerse activiteiten van Sneek.

Douwe en Evert zijn de grote afwezigen maar Sanne is er morgen ff voor in de plek.  Van haar krijg je in het 3e uur weer haar visie op de wereld in haar column.

Tot slot: wat krijg je als een aap met een varken kruist? Nou dit:

Blijkt dat de andere biggetjes van zijn moeder wel een gewoon ‘normaal’ uiterlijk hebben. Mama varken heeft heel wat uit te leggen… Lees hier verder.

Reacties»

No comments yet — be the first.

Plaats een reactie