jump to navigation

ff wisselen juni 29, 2008

Posted by Cindy Hoomans in EK 2008, special occasions.
trackback

Zo. Nou, die 5 maanden zijn voorbij gevlogen. Evert is back in town, na tijdelijk in het Finse Ylivieska te hebben gewoond, en in het kader daarvan heeft Sander met wat hulp van bovengetekende, nog een spannende ‘film’trailer in elkaar geflanst. Vanaf nu dus weer ouderweds RA met Evert. Voorlopig eerst nog 3 uren maar er gaan geruchten over show-uitbreiding. Daar later nog wel meer over, mocht het inderdaad zover komen. Hou deze site dus in de gaten!!

In het onderstaande stukje vertelde ik al over het rookverbod, waar de horeca gelegenheden en de rokers onder ons toch echt aan moeten gaan geloven aanstaande dinsdag. De frustraties waren in de stad dan ook al aardig te merken. Alleen de niet rokers konden er nuchter onder zijn. Niet heel verrassend dus. En wat betreft de horeca… tsja, het is maar net hoe groot je cafe/kroeg e.d is. Zo heeft cafe De Pub er wel last van. Zij kunnen geen rookruimte creëeren en dat terwijl 95 % van de stamgasten wel rookt…

Verder het DNA van chocola. Mars wil haar producten verbeteren en daardoor willen ze het DNA van de reep ontrafelen. We probeerden met Mars Nederland zelf te bellen maar het was ook weekend dus die waren niet meer bereikbaar. 2e poging: Chocolagendijk – de grootste chocolaterie van Nederland. Maar de term DNA bij chocolade kwam eerst wat vreemd over. Maar na ff nadenken kon het wel es de cacaobonen zijn van de reep. Nou goed, we zullen zien of de Mars-smaak gaat veranderen!

Ondertussen ook nog even aandacht besteedt aan het EK natuurlijk. Ondanks dat wij er alweer een week eruit liggen gaat het spelletje natuurlijk wel gewoon door. Vanavond is de ontknoping. Wie mag zich Europees Kampioen in voetballen noemen. Wordt het onze Oosterburen? Of wordt het toch de Spanjaarden? Je voorspelling doorgeven kan nog ff tot vanavond 20.45u!

Wij zijn er dan zaterdag. Zonder Sander maar met Evert. Dat was dus even wisselen weer. Het programma is verder onveranderd! Dus tot volgende week!! Don’t miss it!! Heb je ondertussen nog ideeen waar we aandacht aan zouden kunnen besteden dan kun je dat hier achterlaten.

Tot zaterdag 5 juli

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: