jump to navigation

Maar ik rook niet juni 27, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, EK 2008, Sneek, Uitzendingen.
trackback

Nee en als je dat al wel deed dan mag dat niet meer vanaf aankomende dinsdag in sowieso alle horeca gelegenheden. Maar niet getreurd, misschien hebben ze hier en daar nog wel een ingerichte rookruimte waar je gezellig met z’n allen een peukje kunt opsteken. Morgen hoor je in de reportage over dit onderwerp hoe de horecagelegenheden in Sneek met dit verbod omgaan en hoe zal dit zijn voor Sigarenmagazijn Sipma in diezelfde waterpoortstad?

Verder aandacht voor de Frisian Solar Challange. De zonneboten hebben afgelopen week de Friese 11steden route afgelegd en kwamen maandag aan in Sneek. En nog een ander verslavend goedje: chocolade! En dan het DNA ervan. Sander zal dat gaan uitpluisen voor je.

Het EK nadert zijn einde. Nederland heeft het weer ‘maar’ tot de kwartfinales geschopt. We verloren tegen de Russen. Aan de reacties via de EK pagina hier te zien had men dat niet verwacht, na de overwinningen op Frankrijk en Italie. Morgen bellen we iemand terug die er dan nog wél dichtbij zat of het goed voorspelt had. Voor volgende week staat de finale centraal. Duitsland – Spanje. Wat denk jij? Geef het door op de EK pagina en win!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: