jump to navigation

Door Guus naar huus juni 24, 2008

Posted by Cindy Hoomans in EK 2008, Uitzendingen.
trackback

Dus. Denk niet dat ik verder iets hoef uit te leggen. Ruim 11 miljoen zagen het Nederlands elftal met 1 tegen 1 de verlenging ingaan om vervolgens een half uur later te moeten concluderen dat we de Welpies, oranjesjaals, voetbalpoppetjes van nog een andere supermarkt, kunnen oppakken. Dat kan in 2010 wel weer tevoorschijn worden gehaald. Guus Hiddink en zijn Rusland zijn door naar de halve finales en once again sneuvelt het Oranje team in de kwartfinale. Zaterdag in de uitzending was iedereen nog positief trouwens. We zouden wel weer winnen. Helaasch. Wolter Kroes zal nu ook wel niet lang meer kunnen genieten van zijn Viva Holandia, die vorige week nog nieuw binnen kwam in de weekend top 5. Stemmen kan nog he!

Maar de EK actie duurt nog wel! We hebben nog een halve finale en een finale! Daarvoor kun je nog steeds je voorspellingen aan ons doorgeven en nog steeds dus kans maken op 1 van die 2 boeken zoals die hier ergens onder wel staat beschreven. Scroll maar even zou ik zo zeggen.

Verder in de uitzending nog een reportage over Tour d’Amour. Oftewel, het zomerprogramma van Memories. Het programma op de KRO waarin oude liefdes elkaar weer ontmoeten na zoveel jaren. 2 weken geleden ware er opnames in Heeg en bovengetekende was erbij. Je hoort aankomende zaterdag het laatste deel met dan dus het 3e koppel en een gesprek met Anita Witzier, de presentatrice van het programma.

En koppels zullen er dan ook wel last van hebben: snurken. Ja, als je single bent heb je niet een naast je liggen die je van bed schopt omdat je door de geluidsbarrière heen snurkt. Nou blijkt uit onderzoek dat hier in het noorden des lands wel minder wordt gesnurkt. Waar dan van komt wist Tom Lebrechthausen ook niet te vertellen. We belden met ‘m vanwege Breathe Right. Wat kun je doen tegen snurken. Er zijn bepaalde middelen voor om beter te ademen tijdens je slaap, zodat je dus minder hoeft te snurken. Waaronder dus de Breathe Right pleisters.

Afijn, zaterdag zijn we er gewoon weer met dan wel zonder Mark en Douwe maar mét Evert Duipmans! Kent u ‘m nog? Hij is weer terug van weggeweest. 5 maanden heeft ie vertoefd in Ylivieska, Finland. Daar dus meer over deze zaterdag tussen 15:00 – 18:00 uur.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: