jump to navigation

4-1!!!! juni 14, 2008

Posted by Cindy Hoomans in EK 2008, Uitzendingen.
trackback

Nadat de Oranjes de Italianen aan de kant hadden gezet heeft Frankrijk hetzelfde moeten ondergaan. Met een 4-1 nederlaag!! Na 10 min gespeeld te hebben wist Kuijt de bal er al snoeihard in te koppen. Daarna nam de druk toe van de Fransen en hield denk ik iedereen toch wel ff zijn of haar hart vast. Van der Sar hield alle aanvallen mooi buiten de deur. Na de rust heeft Frankrijk er toch nog 1 in weten te schieten maar voordat we dat echt konden beseffen had Robben er al de 3-1 van gemaakt. Om het feestje helemaal compleet te maken schoot Sneijder ons naar de 4-1 overwinning en naar de kwartfinale. En nu maar hopen dat ze ook daar hun mannetje zullen staan.

In onze uitzending vanmiddag natuurlijk meer over het EK en de winst van de Oranjes. Natuurlijk hebben we een winnaar van de EK poule. Ondertussen kun jij gewoon je voorspelling uit blijven geven voor Nederland tegen de Roemenen, die aanstaande dinsdag om ook 20.45uur in Bern wordt gespeeld. Wat je kunt winnen zijn 2 pracht boeken over het EK. Te weten: ‘wij hielden van Oranje’ over het EK 1988 en een duikje in de geschiedenis met de voetbalhistorie van 1960 tot nu.

We blijven nog ff bij de sport want Douwe is de hele dag bij de Slachtemarathon aanwezig. Eerst rent ie m zelf en in het 2e uur doet ie verslag van de wandelaars.

Tot vanmiddag vanaf 15u! Uitzending 35!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: