jump to navigation

3 – 0!!!! juni 9, 2008

Posted by Cindy Hoomans in EK 2008, sport.
trackback

Ok, eigenlijk zou er nog een verslagje kunnen staan van Ut Sneek van afgelopen zaterdag (wat overigens weer een groot succes was) maar we hebben net gewonnen van de Italianen in de eerste wedstrijd van het EK, dus daar zit ieders hart nu meer vol van lijkt mij! 3 – 0! Wat een uitslag! Tegen de wereldkampioenen van 2006!! Dat schept toch wel wat vertrouwen dacht ik zo. Een goed begin is het halve werk. Die spreuk ging dan ook goed op in deze wedstrijd. Voor de rust stond het al 2 – 0 door doelpunten van Van Nistelrooij en Sneijder. Na rust maakte Giovanni van Bronckhorst, een van de uitblinkers bij Oranje, het derde doelpunt.

En met deze uitslag hebben wij ook een winnaar van onze EK poule! De winnaar wordt dan ook zaterdag in onze uitzending bekend gemaakt. Stay tuned!!

De volgende is dus vrijdag tegen Frankrijk. Voor de wedstrijd tegen Roemenie mag je nu alvast je voorspelling doorgeven. Klik op het tabblad ‘EK 2008’, laat ook ff je gegevens achter en win een mooi historisch boek over het voetbal van 1960 – 2008 of van het EK van 20 jaar geleden, toen onze bondscoach ons destijds Europees Kampioen maakte. Mede natuurlijk.

De boeken worden je aangeboden door Van Der Velde boekhandel in Sneek

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: