jump to navigation

RadioActief sucht den Superstar juni 2, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Gasten, muziek, Uitzendingen.
trackback

Ja daar stond de show van afgelopen zaterdag zo’n beetje van in het teken. Daniel Muñoz komt uit Sneek en heeft in 2005 meegedaan met de Duitse Idols. En zoals we gewend zijn van onze Oosterburen, houden zij nogal erg van hun eigen taaltje. Alle buitenlandse films en series worden gesynchroniseerd dus waarschijnlijk zouden ze Brad Pitt of Johnny Depp niet eens herkennen aan hun stem. Gelukkig doen wij dat hier in Nederland anders en hoor je geen Joey in Friends zeggen: ‘heee… hoe gaat het met jou’ . Ondertussen sucht Deutschland den Superstar en Daniel deed dus mee. En heeft terecht een finale plaats weten te bemachtigen! Helaas niet bij de eerste 3 gekomen maar 7e is ook al aardig goed, dacht ik zo. Hij kwam afgelopen zaterdag bij ons langs om over zijn Idols-avonturen te vertellen en om een paar van zijn zelfgeschreven songs live te zingen. Niet geluisterd zaterdag en weten hoe dat klonk? Binnenkort de fragmenten op de site en anders is er altijd nog good old YouTube:

En zo begon het:

Meer muziek van Daniel kun je beluisteren op z’n site en foto’s van zaterdag zijn te vinden op de fotopagina

Nou ja, ondertussen hadden we ook nog ff een babbeltje met Simon Speelman, hij heeft vorig jaar de site bloemenbestelleninsneek.nl opgericht en dat bleek een groot succes. Niet alleen Snekers wisten de site te vinden, ook mensen buiten Friesland tikten dat adres in. En dus kocht Simon een stuk of 800 domeinnamen in. Voor elke plaats een. Dus voor Utrecht werd dat bloemenbestelleninutrecht.nl enz. Wie ’t eerst komt die het eerst maalt.

Wie vast ook een bloemetje krijgen zijn de eindexamenkandidaten. Sommigen zullen nu nog in spanning zitten of ze wel of niet geslaagd zullen zijn. Vorige week dinsdag bracht ik een bezoekje aan mijn oude middelbare school. Daar waar ik 10 jaar geleden ook mijn examens deed. Alleen waren er destijds nog allemaal locaties: Lindenlaan, Kaatsland, Van Schouwenburgstraat en natuurlijk het hoofdgebouw zelf, waar nu alles is gevestigd. Voor Havo en VWO stond Maatschappijleer op het programma. De ’s middags was het teksten lezen bij Engels en je hoofd breken over scheikunde. Zaterdag hoorde je er een reportage van.

Aanstaande zaterdag zijn we er niet met RA maar hetzelfde team zit wel gewoon in de studio met Út Sneek. Allemaal bandjes zullen het centrum weer van een muzikaal tintje voorzien en we zullen uiteraard een aantal uitnodigen in de studio. Op de site van Markant kun je de foto’s van vorig jaar nog even bewonderen om alvast wat in de stemming te komen. Volgende uitzending van RA is dan de 14e er weer bij met de 35e uitzending.

Dus RA is er officieel weer op:

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: