jump to navigation

Roze Harley mei 19, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Gasten, Uitzendingen.
trackback

Het weekend ligt weer achter de rug en zo ook uitzending 32 van RadioActief. Met weer es een gast! Holke Rienstra kwam gezellig keuvelen over zijn nieuwe album: Dit Is Wat Ik Wil. Nou ja, geheel nieuw is het ook weer niet want het schijfje kwam in 2006 op de markt en in de tussentijd zijn er duizenden van verkocht. Er wordt aan nieuw materiaal gewerkt, aldus de zingende kapper himself (al vind ie die term zelf misschien iets minder geslaagd). Holke gaat een aantal nummers van Ramses Shaffy vertalen naar it Frysk. Maar commercieel bezig zijn hoeft wat betreft Rienstra niet meer. Dus je zal hem ook niet meer op de stip vinden van ‘So you wanna be a popstar’, waarbij hij niet eens voor de ‘echte’ jury mocht staan.

Terwijl Holke aan de koffie zat bij ons aan tafel en Elsbeth nog een paar kiekjes nam van onze gast, belden wij nog even met het Homoplatform Fryslân over de roze week die aanstaande zaterdag begint. Helaas zijn er geen activiteiten wat dat betreft in Sneek te vinden. Het hele programma kun je terugvinden op de site van ’t homoplatform.

En tot slot spraken we met Jan Douma, vice voorzitter van de Harley Davidson club Regio Fryslân, over de Harleydag in Sneek, waarvan we dachten dat dat afgelopen zondag zou plaatsvinden in Sneek. Maar het blijkt dus gewoon de 15e van juni te zijn. Nou ja, we waren er in ieder geval mooi vroeg bij. Kan iedereen mooi zijn of haar Harley nog even poetsen om die zondag 15 juni het centrum van Snits onveilig te maken.

Volgend weekend zijn we er weer. Nou dat was een verrassing zeg! Met dan waarschijnlijk iets over de eindexamens, een nieuwe weekend top 5 en misschien bellen we jou wel rond 17.20u en willen we weten wat JIJ gaat eten!

next show:

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: