jump to navigation

RepoActief mei 5, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Uitzendingen.
trackback

Alleen maar reportages dus zaterdag in de uitzending. Sander heeft vorige week dinsdag zijn hele dag in de kookstudio van Oppenhuizen doorgebracht en o.a sushi en tapas gemaakt. En ijs! In het eerste uur kon je dat in 4 reportages terughoren en meebeleven. Het werd dus ook ff puzzelen met de tijd maar we hebben het gered: alle 4 in 1 uur. Zelf kun je deze workshops ook volgen en daarvoor hoef je niet eens zo’n keukenprins(es) te zijn.

Onze columniste Sanne hing dit keer niet aan de telefoon maar besloot om maar eens gezellig op de koffie (thee) te komen in de studio. Gezellig. En dit zonnige weer was voor haar inspiratie genoeg voor de column. Maar goed, nu ze er toch was kon ze net zo goed ook ff meedoen met de rest van de show. Douwe was er ff niet en ook Sander moest de building ook alweer vroeg verlaten, ivm andere werkzaamheden.

Helaas konden we niet live aanwezig zijn bij Koninginnedag dit jaar. Daarom ben ik maar op pad gegaan in Sneek om er een reportage van te maken. De foto’s kon je al min of meer bekijken op de foto pagina. Zo dronk ik een bakje koffie met de burgemeester (Brok), viel ik mensen lastig in de stad met de vraag: waarom ben je hier en niet in Makkum of Franeker? Voor iedereen die onder een steen hebben geleefd: DAAR was de Majesteit met de hele familie op bezoek. En ik babbelde nog wat met White Cat Richard Hamersma. De honkbal vereniging gaf voor het stadhuis een demonstratie.

Zaterdag spreken we je weer en wat we dan in de show hebben… : it’s for you to ask and for us to know. See ya!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: