jump to navigation

Grenzeloos varen doe je in Fryslân april 24, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Sneek, Uitzendingen.
trackback

En als het goed is ga ik dat zaterdag ondervinden! Je zult mij dan ook niet horen in de studio maar wel op locatie op het water in de regio! Want zaterdag wordt het watersportseizoen feestelijk geopend door een promotieteam waar onder andere Geert Hoes aan deelneemt. En Geert ken je dan oorspronkelijk weer van GTST, schaatst en hij heeft vorig jaar ook al Friesland ontdekt en dat gepresenteerd in ‘Lekker weg op het Water’. Het hele programma is te volgen op friesemeren.nl.

Verder gaan we bellen met de zanger van Ilanois uit Leeuwarden. Vorig jaar een hit met Do You Hear Me en dit jaar mogen ze Dauwpop in Hellendoorn openen. Mocht die show net wat te ver van je bed zijn dan kun je altijd de mannen in Heeg bewonderen in juli. Voor Dauwpop mochten ze een video opnemen en dit is het resultaat: Those Are the Days.

En Alcatraz bestaat 4 jaar! Tenminste, de discotheek dan. De geschiedenis gaat anders wel veel verder natuurlijk. Misschien is dat nog te merken, de voorgeschiedenis… Heeft het zijn sporen daar achter gelaten?

Zaterdag dus! Vanaf 15:00 op Radio Markant!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: