jump to navigation

Goed geslapen? april 21, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Uitzendingen.
trackback

Dat was een van de vragen die we eergister stelden in Den Haag. Sander belde in het eerste uur met een paar bewoners van de Van Bleiswijkstraat in die stad. Niet zomaar maar omdat een Haags koppel in die straat nogal wat herrie maakte. Zelfs zo erg dat de politie op de hoogte werd gebracht omdat de buren het niet vertrouwden en dachten dat het om mishandeling ging. De politie trof echter een heel ander soort van ‘huiselijk geweld’ aan. Het koppel heeft nu dan ook het advies gekregen om het voortaan iets rustiger te doen in bed…. De bewonders die we belden in de uitzending hadden naar eigen zeggen niks gehoord en geloofden het ook niet. Het is immers een ‘nette buurt!’. Ja, dan is dat inderdaad schokkend om erachter te komen dat ook nette mensen gewoon keiharde seks kunnen hebben!

spiderman

Verder in de uitzending de reportage van de Bogerman manifestaties en het spinnenverhaal uit Bolsward. Yke Kooistra werkt in die stad op de groenteafdeling van de Jumbo supermarkt en vond het bruine beestje met gele haartjes en lange pootjes tussen de bananen. Hij heeft m keurig in een (leeg) jampotje getikt en later maar naar de dierenarts gebracht. Daar kwamen ze er achter dat het om een Braziliaanse Loopspin ging en die was niet bepaald lief maar dodelijk giftig! De dierenarts wordt nu ook niet op handen gedragen want het beestje is namelijk verdronken en daar zijn dierenactivisten het niet mee eens. Ik zou ze wel es willen zien met zo’n spin in hun buurt…

En! We belden nog met medeoprichter/medepresentator Evert Duipmans! Ja ok, hij presenteert RA nu eventjes niet omdat ie dus in Finland zit voor stage. Na het voetbalverslag van John gingen we meteen over naar Finland voor een update over ijsvissen, Finse woorden en de vrouwen daar in het noorden. En dat allemaal omringd door een pak sneeuw. In juni zet meneer Duipmans weer voet in het Friese land. Tot die tijd kun je al zijn belevenissen meelezen op evertduipmans.nl .

In Who’s For Dinner belden we met een luisteraar uit Zwolle die zelf eens had aangegeven het wel es leuk te vinden om in de uitzending te komen. Dus bij deze. Je kan je zelf namelijk ook opgeven voor het DInner-item, mocht je die behoefte voelen. Laat dan ff je gegevens achter bij ‘Contact’ en dan heb je kans dat we je terugbellen.

Nu we het toch over eten hebben… : t/m 4 mei is het nationale kookstudioweek, een jaarlijks terugkerend initiatief waarin kookstudios in heel het land de deuren open gooien. En wij mogen er een paar workshops weggeven!! Geinteresseerd? Vertel ons dan waarom JIJ zo’n workshop Tapas of Sushi verdient of waarom juist jouw vriend(in) of wie dan ook maar zo’n kooklesje wel kan gebruiken. Laat je reactie achter onder datzelfde ‘contact’, bovenaan de pagina, en wie weet sta jij straks in de kookstudio van Oppenhuizen!

Nou dat was dus zo’n beetje uitzending nummer 28 in een notendopje. Uitzending 29 staat gepland op 26 april en is in de maak. Binnenkort meer! Vergeet ondertussen niet te stemmen voor de weekend top 5 – anders weten wij natuurlijk niet wat we zaterdag moeten draaien het eerste half uur! En dan is het stil op de radio…

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: