jump to navigation

Along came a spider… april 17, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, Bekende Nederlanders, straatonderzoek.
trackback

We hadden het al aangegeven vorige week zaterdag: volgende uitzending meer over het Bogerman feestje ter ondersteuning van het bouwen van een weeshuis en het aanleggen van een lekkere warme kachel in een kleuterschool in Oekraine. Daar moet natuurlijk wel wat geld voor op de tafel komen – vandaar dat er afgelopen woensdag veel te doen en te beleven viel in en om het Bogerman in Sneek. Maar ook in Koudum en Wommels. Naast sfeerimpressies en een gesprek met de 2 leerlingen die naar Oekraine vertrekken, sprak ik nog met Ali B, die druk bezig was met zijn foto’s te signeren…

Op mijn weg naar de Bogerman fietste ik figuurlijk Sanne, columniste en vriendin van de show, tegen ’t lijf dus die ging gezellig mee op reportage.

Naast Who’s for Dinner gaan we ook nog op een andere manier over eten en koken babbelen. Dit in verband met de Nationale Kookstudioweek 2008 (week 18). Verder kun je nog ff stemmen voor de weekend top 5, waarmee we het eerste uur aftrappen.

En je hebt het vast gelezen en gehoord: een giftige spin is opgedoken in de supermarkt Jumbo in Bolsward. Even wat verschijnselen wat je op zou kunnen lopen mocht je in aanraking komen met dit beestje en zijn gif: Helse pijnen en bij mannen een uren durende erectie – een pijnlijke wel te verstaan – en als je het allemaal overleeft dan kun je impotent raken. Ook hier meer over aanstaande zaterdag vanaf 15:00 uur LIVE op Radio Markant.

En defensie kampt met een personeelstekort. Als er dan weer een nieuwsbericht komt over al dat geweld in Uruzgan, haken nog meer mensen af. Reclamecampagnes zien er stoer en gelikt uit, maar schijnen dus niet altijd te helpen. Wat kan er dan aan gedaan worden om toch mensen warm te laten lopen voor een baan in het leger? Is het soms een idee om de dienstplicht weer in te voeren? Of misschien meer voorlichtingen op scholen? Ik ben zeer benieuwd naar de mening van de straat en dus ook van jou! Reageren kan via de Poll of anders via de ‘reageer’ link 😉

Poll: Dienstplicht invoeren

Resultaten:

Advertenties

Reacties»

1. Neviathien - april 17, 2008

Ik was mijn hand nooit meer ^_^”


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: