jump to navigation

Nudistenbeurs, homozender en rijlessen april 6, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Bekende Nederlanders, Uitzendingen.
trackback

Goedenavond!

Een leuke en goed gevulde show gister. Voor iedereen die het gemist heeft dan volgt er nu een samenvatting. Eigenlijk zou ik dat ook niet moeten doen. Je moet gewoon zaterdags tussen 15 – 18 uur afstemmen op Radio Markant! Maar goed, ik ben de beroerdste ook niet dus laten we de show dan maar eensch opsommen.

Nikki hadden we gepland maar ergens dook een communicatieve fout op en het feestje ging niet door. Het feestje van de nudistenbeurs met Johan Vlemmix, a.k.a de Oranje-gek, ging ook niet door. Dat was namelijk een geslaagde 1 april grap.  In RA kon je een tijdje terug al ’t nieuws horen dat er de eerste dinsdag van april en oktober een nudistenbeurs is met de nieuwste snufjes op het gebied van naaktrecreatie. Johan zou de beurs persoonlijk openen in april. In totaal meldden zich er 25.000 mensen zich hiervoor aan, waarvan er 5.000 op 1 april na die beurs zouden komen. Reden voor dan toch maar een échte nudistenbeurs, die dit jaar nog georganiseerd wordt.

Ow, en mocht je nou geinteresseerd zijn geraakt in Johan Vlemmix in nudistenpak…  klik dan op de onderstaande foto en aanschouw!

Duizenddichter Willem Hietbrink liet ook weer zijn lichtje schijnen over bepaalde woorden en de wereld en nog allerlei andere diepgaande dingen. En ow ja, als je een geloof hebt (als in een godsdienst), dan ben je dom. Daar komt het gedeelte ‘domme’ ook vandaan in het vloekwoord.

In uur 2 kwam de lange wachtlijsten voor rijexamens aan bod. We belden met Verkeersschool Dinkla uit Balk over hoe dit bij hun zit en hoe het komt dat er zulke lange wachttijden zijn. De rijscholen in Sneek die aangesloten zitten bij de Bovag waren allemaal bezet het weekend – vandaar uit Balk. En ach, zo ver uit de regio ligt het nu ook weer niet.

En leuk nieuws voor de homo’s en open minded people onder ons: aanstaande vrijdag 11 april wordt er een nieuw tv kanaal gelanceerd die zich speciaal richt op de homoseksuele mens en zijn belevingswereld. Bekende TV series als Will and Grace mogen uiteraard niet ontbreken en ook de kaskraker Brokeback Mountain kan voorbij komen.  OUTTV heet de zender en toont naast films en series ook talkshows, fashion en lifestyle programma’s uit. Wat mij dan wel opviel is dat er ook reisprogramma’s te zien zijn. In de zin van: in hoeverre is een homo reisprogramma anders dan die voor hetero’s? Alsof homo’s andere landen uitkiezen? Nou goed, het fragment verschijnt sooner or later wel wel op de site – kun je het antwoord zelf beluisteren en anders vanaf 11 april zelf bekijken op OUTTV. Dan moet je alleen wel beschikken over digitale tv en 9,95 euro per maand er voor over hebben.

12 april zijn we er weer met natuurlijk weer de vaste items als de column van Sanne, die het gisteren over de vervanging van de rails tussen Stavoren en Leeuwarden had, en we bellen natuurlijk weer met de Stervideotheek. Stem ondertussen ook ff voor de weekend top 5, if you will. Geef je favoriete plaat allertijden door (of van het moment) en misschien hoor je ‘m zaterdag terug in de weekend top 5!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: