jump to navigation

wat gaan we doen sneon? april 3, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Bekende Nederlanders, muziek, Uitzendingen.
trackback

nikki-idol.jpg

Nou o.a ff bellen met Nikki van Idols! Zij treedt namelijk zaterdagavond op met collega idols Nathalie en Charlene in Oosterend, bij Cafe Bergsma. We willen natuurlijk weten hoe haar album eruit komt te zien en hoe het met haar gehoor is. Schijnt dat ze niet zulke goeie oortjes heeft. Beetje slechthorend. Of Nikki ook nog in de Weekend top 5 staat is afwachten. Vorige week was ze de hekkensluiter.

En geloof jij in mediums als Char? Is er meer tussen hemel en aarde en zijn er mensen die dat nu al kunnen ervaren? Die praten kunnen met de doden? Of is dood ook werkelijk dood? Dat is zaterdag ook een vraag waar we ons mee bezig gaan houden en die we het winkelend publiek gaan voorleggen. Denk er dus nog maar even overna voordat ik met de microfoon voor je neus verschijn! Paar weken was ze namelijk nogal in het nieuws dat ze de boel belazerd.

Nou goed, er komt nog meer!! En dat houden we nog even als een verrassing. Ook een verassing is weer de column van Sanne en bij wie we aan tafel gaan zitten in ‘who’s for dinner?’. Stemmen voor de Weekend top 5 kan nog net. Misschien nog een tip voor de lijst is de nieuwe van James Blunt – Carry you Home. Je hoort hem in ieder geval zaterdag voorbij komen.

De scene waarin de soldaat sterft is opgenomen in Bovington Camp, waar James gestationeerd was tijdens zijn dienst in het Britse leger. Soldaten van het kamp hebben gefigureerd in de clip.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: