jump to navigation

Een feestje op de radio! maart 23, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Bekende Nederlanders, special occasions, Uitzendingen.
trackback

Goedemorgen! De tijd is nu zo rond half 10 op eerste paasdag 2008. Een witte zo te zien. Gister de 24e uitzending van RadioActief en het was feest op de radio. Niet om het feit dat het de 24e aflevering was, maar omdat ik gister 26 jaar geleden het levenslicht zag! Kortom, het was dus mijn verjaardag! Sander trapte de show dan ook af met leuke imitaties van BNers als Jan Peter Balkenende en Martin Gaus en belde zelfs nog even met mn moeder. Echt heel leuk in elkaar gezet en daarom bij deze: Sander, tige tank!! Douwe vierde afgelopen donderdag zijn 31e verjaardag, dus dat werd ook nog meegenomen in de show. Volgende week hebben we dan weer feest met gebak, aangezien Sander de 27e een jaartje ouder wordt! Een goede maand dus, maart. De studio zat gister dan ook stampvol en het gebak was dan ook binnen no time naar binnen gewerkt. Het volgende filmpje draag ik dan ook niet alleen op aan mezelf maar ook aan mn 2 collegas 🙂

Nou goed, naast de verjaardagen was er ook gewoon ruimte voor een gesprek met MC Remon, die morgen op Aaipop zijn eerste Friestalige album gaat presenteren. Gister hadden wij er al een voorproefje van door een live stukje rap op de radio. Morgenavond in Nijland bij Aaipop kun je meer van het album FriesStyle horen.

Volgende week zaterdag treedt Synchronicity op in het Heechhús in Heeg. En Synchronicity is de Police tributeband uit Groningen. Wij spraken gister met de ‘Andy Summers’ van de band, Marnix Wellinghof over het optreden in Heeg en het verschil met Gelredome en dat de zanger Bert Boven qua uiterlijk niet op Sting lijkt, maar qua stem juist wel weer! En dat was een mooie bijkomstigheid, want Bert heeft er niet op zitten oefenen. Volgende week zaterdagavond om 21:00 kun je ze dus live bewonderen in ‘big town’ Heeg.

prijsvraag.jpg

En! We hebben nog enkele kaarten liggen voor Rock by Hendrik op 5 april in Wolsum! Leaf en Intwine gaan er een optreden verzorgen in de loodsen van loonbedrijf en kraanverhuur Hendrik Brandsma. Dus als jij daar bij wil zijn… beantwoord dan de volgende vliegensvlugge vraag:

Welke band heeft nog nooit opgetreden bij Rock by Hendrik:

a) Van Dik Hout
b) Di-rect
c) Skik
d) Racoon

Nou, zo moeilijk is dat nou ook weer niet dacht ik. Laat je antwoord en gegevens achter bij ‘contact’ (zie tabblad bovenaan deze pagina) en wie weet zijn die kaarten ter waarde van 20 euro (15 euro bij de voorverkoop) voor jou!!

Volgende week gaat het programma in het teken staan van Aaipop en vieren we dan Sander zijn 21e verjaardag. Sanne verzorgd weer haar column en uiteraard krijg je van de Stervideotheek in Sneek te horen welke films nou echt de moeite waard zijn om met deze lente kou te gaan bekijken. En over films gesproken… die videoclip van One Republic’s Stop and Stare begint ook net als een film.

Next show:

29-maart-08.jpg

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: