jump to navigation

Fitna maart 21, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, movies.
trackback

Het mocht ook niet uitblijven he. De film waar men iedere dag wel een keer over heeft: Fitna the Movie. De film van het jaar van meneertje Wilders.

fitna-coming-soon.jpg

Persoonlijk denk ik en hoop ik dat het een grote goeie grap is voor 1 april. Zou me toch een apotheose zijn!! Heeft die Geert wel de hele wereld te pakken! Maar Wilders zegt zelf dat het echt niet een grapje is. Nee, natuurlijk niet. Moet je ook niet verklappen he! Is de lol er vanaf. Wat in ieder geval al wel een droge actie is, is dat JP Balkenende voor alle PR en marketing bedankt wordt in de aftiteling van de film. Want ja, Geert Wilders zelf hoor je er nooit over. Ieder ander wel. Dus Wilders wakkert wat dat betreft het vuurtje ook niet meer aan, maar doen wij dat met z’n allen.

Maar goed, er schijnt nu een soort van voorproefje op de markt te zijn verschenen. En uiteraard heeft youtube hem al verwijderd maar bij Dag.nl kun je hem vooralsnog nog wel bekijken. Tenminste, als je zou willen natuurlijk. Schijnt ook dat er toch best wat mensen zijn die de ECHTE film, die nog deze maand moet uitkomen, ook niet willen aanschouwen. En dat vind ik een beetje vreemd. Oké, dat de film vast niet zo’n lief beeld gaat schetsen van de koran en de moslims… dat moge duidelijk zijn. Maar HOE de film er uiteindelijk uit gaat zien (even er van uitgaand dat ie dus wel komt)… dat weet je pas als je er ook echt naar gekeken hebt. Dus dan kun je wat betreft de inhoud echt een mening geven. En zeg ’s eerlijk: ben je nou zelf door alle ophef niet een tikkeltje nieuwsgierig geworden?

Afijn, dit hele gedoe loopt ook alweer flink een tijdje, dus ik dacht: ik doe hier ook maar ’s mee. Of vrijheid van meningsuiting te ver gaat, kon je vorige week in RadioActief beluisteren en daar kwam Geert Spielberg Wilders ook regelmatig naar voren. Dat vindt men toch te ver gaan, zo’n film. Ja, die moslimterroristen verpesten het gewoon voor de rest. Dat hebben ze zelf niet in de gaten met hun narrow minded hoofdjes. no

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: