jump to navigation

Update a dog maart 16, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, Bekende Nederlanders, straatonderzoek, Uitzendingen.
trackback

Eigenlijk staat het ook al in de vorige blogs geschreven wat we in de uitzending hadden. Sander belde in het eerste uur nog wel even met DE Rein van Rock by Rein, wat gister vast weer een groot succes is geweest in een verwarmde bedrijfshal in Wolsum. En het Date a Dog gebeuren kreeg een staartje! Een kwispelend staartje. Martin Gaus kon helaas niet aan de telefoon komen maar Fleur Roelofz is de initiatiefneemster, dus kon ons er ook alles over vertellen.

safe-sex-use-condom-staple3.jpg En parkseks was een hot item gister. Het idee om het strafbaar te stellen komt van de andelijk Expertise Centrum Diversiteit (LECD) van de politie, gevestigd in Apeldoorn. We belden met de beleidsmedewerker van de LECD en tevens ook hoofdinspecteur van de Apeldoornse politie, Jan Schneider (hoop dat ik ’t zo goed geschreven heb). Conclusie: als niemand er last van heeft, waarom er dan moeilijk over lopen doen? Dan kunnen we ons beter druk maken over dingen die veel belangrijker zijn dan een potje seks in het park. Maar mocht iemand het toch toevallig zien en vind het best aanstootgevend… ja dan kan er een aanklacht tegen je worden gedaan. Dat dan weer wel. De meningen van de straat kwamen eigenlijk wel met dit alles overeen. Al lopen er in ’t park ook wel kids rond en die mogen ook graag in de bosjes duiken. Om andere redenen dan, mag ik hopen. En ach, gebruik anders je fantasie en dan zijn er nog genoeg plekjes over waar je de liefde/lust kunt bedrijven!

friesstyle.jpg Volgende week gaan we in ieder geval bellen met MC Remon. Hij heeft een nieuw album op de markt gebracht: ‘FriesStyle’. 24 maart is de CD presentatie van dit Friese schijfje in Nijland, tijdens Aaipop. Sinds 1995 rapt Remon de Jong in z’n moederstaal en treedt in stad en land op, want “In elke stad moet men een beetje Fries leren”. En sa is dat!

Volgende week zaterdag zijn we er weer!

22-maart-2008.jpg

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: