jump to navigation

Drugs are bad, m’kay maart 5, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, Sneek, Uitzendingen, weekend top 5.
trackback

Terwijl de sneeuw buiten een mooi laagje over de straten en bomen legt (en ook alweer bijna wegsmelt) typ ik ondertussen even een updateje. De boerkini hype is naar mijn gevoel weer een beetje gaan liggen maar afgelopen zaterdag heb je nog wel kunnen luisteren naar de meningen van de zwembaden in Sneek, Drachten, Heerenveen en Bolsward. Conclusie: mocht je de behoefte voelen om in zo’n compleet bedekt zwempak een dubbele salto in een van die zwembaden te willen nemen, dan mag dat gewoon. Al blijft het wel wat dubbel, vond Drachten. Want als je mee mag zwemmen met de rest kom je inderdaad wel wat meer tussen de maatschappij maar er kunnen aan de andere kant ook opmerkingen geplaatst worden over het feit dat je in zo’n pak rondhuppelt. En pesterijtjes hier en daar zullen zich ook kunnen voordoen. Zo zit de mens zo hier en daar nou eenmaal in elkaar. En daar komt bij: het is niet erg hygienisch te noemen omdat het lichaamsvuil vast houdt.

stoned-baby.jpgWat ook een hype is, maar dan vooral in Sneek, is het plaatsen van een mogelijke verslavingszorg in de Zwette. Bewonders van de Rommestraat zijn er dus niet heel happy mee en wij belden zaterdag met de heer Hettinga, die zich een van de minder gelukkige bewonders van die straat mag noemen. En dan nog niet eens zo zeer omdat er een verslavingszorg komt, al wordt dat ook niet echt aangemoedingd. De Zwetteschool en het Zwaluwnest (biedt woonbegeleiding voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking) en dat in combi met verslaafden… Geen goeie mix. Maar de bewoners zijn vooral ook ‘pissed’ omdat er niet naar hen wordt geluisterd. Er werd niet naar hun mening gevraagd en ze worden ook amper op de hoogte gesteld. De een zegt dit en de ander dat. Of de verslavingszorg (VNN) er ook daadwerkelijk komt is dan ook nog even de vraag. Maar de heer Hettinga was dan in ieder geval best bereid om z’n spulletjes in een mooie verhuiswagen te stallen en karren maar.

sebastiaankuiper.jpgTot slot hadden we Sebastiaan Kuiper nog aan het woord. Deze Sneker heeft sinds begin februari zijn hobby maar eens op het internet gezet: Astroportal.nl. Heb je een vraag over leven op Mars of hoe het zit met de gaten in het heelal en de sterren die naar je knipogen – dan ben je op die site op de goeie plek. Sebastiaan heeft er dan wel een dagtaak aan de site mooi up to date te houden – maar de hits liegen er dan ook niet om. En voor ons werd er dan ook nog eens reclame gemaakt op de site, op de hyvespagina van Kuiper, op Nieuws.nl, en eerst ook nog op Nieuwsloket.nl maar die link schijnt niet meer te werken, helaasch.

Zaterdag dus weer een nieuwe uitzending met daarin het kievitsei en de zoektocht naar zo’n exemplaar. Want de eerste mag dan wel in Utrecht zijn gevonden, hier in Friesland is ie nog niet ontdekt. En we gaan even aandacht besteden aan de Slachtemarathon. Sander is er dan ook weer dus die gaat je voorstellen aan een plaat die je in tijden niet hebt gehoord. De weekend top 5 is er ook nog steeds en daarvoor kan er nog gestemd worden. De tussenstand is dat IOS – Hoofd onder Water er niet zo heel best voor staat, dus wil je die plaat zeker weten in die top 5 hebben… dan weet je waar je moet zijn 😉 .

Oant:

8-maart-08.jpg

Advertenties

Reacties»

1. sebastiaan - maart 5, 2008

klopt cindy die van nieuws.nl werky nog alleen me hyves en me site niet meer maar op sneek.allescan.nl sta je ook tja moet me site uptodate houden he dus dan verdwijnt er wel is wat en maakt plaats voor iets nieuws

groten sebastiaan

2. sebastiaan - maart 5, 2008

groeten sebastiaan

3. sebastiaan - maart 5, 2008

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: