jump to navigation

Technisch mankementje februari 24, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Bekende Nederlanders, Uitzendingen.
trackback

Jep. Computers he.. Can’t live with them, can’t live without them. En daardoor deze week amper audio fragmenten 😦 Dus mocht je gister gemist hebben dan is het dikke pech want je kan ’t niet meer terugbeluisteren.

Het eerste uur belde Sander met Dierenpark Reptielenhuis De Oliemeulen. En dat ligt all the way in Tilburg. Reden is dat wetenschappers in Madagascar een 70 miljoen jaar oud fossiel hebben ontdekt van een dinosaurusetende kikker. En dan niet zo’n klein kikkertje die je in de slootjes hoort kwaken, maar dan ff wat groter. Zeg maar de afmeting van een gemiddelde strandbal. Dat fragment heb ik wel weten te onderscheppen dus houdt den audiopagina in den gaten. Want Sander belde ook nog met Erik van der Hoff. De jeugd kent hem vooral van ‘Het Blok’, en dat soort programma’s. Maar als je efkes dieper het verdelen induikt dan kom je er vanzelf achter dat Erik de zanger was van Roberto Jackettie and the Scooters! En hun grootste hit ‘I Save The Day’ was gister de ‘hey, wat leuk. Die heb ik lang niet gehoord’ plaat.

Evert is in Finland en Sander valt voor hem in de komende tijd. Maar RadioActief heeft nog een nieuw gezicht/geluid: Douwe Nauta! Dus daar ga je meer van horen! Je kunt alvast wat kennis met ‘m maken op z’n hyves. Gezellig.

Waar je ook zeker meer van gaat horen is de band Solid Ash. Voorheen gingen ze door het leven als Soksawat, maar omdat die naam vaak veel vragen opleverde (“goh, zingen jullie ook in het Fries?”) en ze ook wel optreden buiten Friesland, werd de naam omgedoopt in Solid Ash. We belden met Tjitte Jan Hogeterp, de drummer. Gisteravond traden ze op in het dorpshuis It Joo in Oudega W.

solid-ash.jpg

We gingen in het 3e uur aan tafel met de fam. Nauta uit Sneek. Toevallig was dat geen familie van Douwe. Sanne had het over de kinderwens van Rouvoet en John stond te koukleumen langs de lijn van ONS. Maar het was het waard want het 11tal won met 2 tegen 1 van SC Genemuiden. Volgende week dus weer een uitzending en dan maar hopen dat de techniek ons niet meer in de steek laat.

En met volgende week bedoelen we:

1-maart-08.jpg

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: