jump to navigation

Morgen in RadioActief februari 8, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Gasten, special occasions, Uitzendingen, weekend top 5.
trackback

Morgen natuurlijk weer een nieuwe Weekend Top 5. Voor de lijst van morgen kun je je stem niet meer uitbrengen, maar wil je toch jouw favoriete plaat terughoren in de chart met de 5 populairste platen van de afgelopen week, dan kun je altijd het weekend top 5-formulier invullen. Jouw stem geldt dan voor de lijst van volgende week.

Verder meer informatie over het nieuws dat er tegenwoordig flitspalen op de skipiste’s in Zwitserland staan. En een compleet nieuw item over muziek die je bijna nooit meer hoort. Meer over de “Hee wat leuk! Die heb ik lang niet gehoord-plaat” hoor je morgen van Sander! Want die kickt de komende tijd elke zaterdag af om 15 uur!

Ook nog even wat extra aandacht voor het Kaatslandfestival wat morgenavond begint maar waar je de zaterdag ook nog ruim van kunt genieten. En vorige week hadden we boer Gerrit aan de telefoon van het welbekende kijkcijferkanon Boer zoekt Vrouw. Boeren schijnen hot te zijn. Maar wat voor beeld hebben wij eigenlijk van boeren? Versterkt het programma de vooroordelen over agrariers? Dat ze alleen rondrijden op de trekker en ouderwets zijn? En we hebben 2 gasten in de studio je kunt alvast vriendjes met ze worden op hun Hyves!

rose-small.jpgEn ben je in luuuuv en wil je dat aan iedereen laten waten? Of wil je gewoon ff een stiekeme boodschap doorgeven aan die ene leuke man/vrouw? Geef dat dan hier door of bel zaterdag tijdens de uitzending naar 0515 420600 en verras je Valentijn!

Morgen dus vanaf 15 dubbele punt 00 uur op Radio Markant! Mocht je ondertussen Evert zijn belevenissen in Finland willen volgen dan kan dat via zijn site, evertduipmans.nl

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: