jump to navigation

It doek giet op foar Evert februari 3, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, movies, Uitzendingen.
trackback

vanavond dus de spectaculaire uitzending van Peter R de Vries, die een stiekeme opname van Joran zijn bekentenis heeft gemaakt. Joran himself zit inmiddels ondergedoken en gaf vrijdagavond bij Pauw en Witeman al aan dat die hele bekentenis een beeeeetje dom was maar ook helemaal niet waar. Het winkelend publiek in Sneek is er echter toch bijna wel zeker van dat meneer Van der Sloot er iets mee te maken heeft, dat bleek uit ons straatonderzoek gisteren.

wasbeerdscf3212.jpg En gister was het ook weer carnaval! Joepie! Persoonlijk snap ik niet wat er nou zo super leuk aan is om met toeters en bellen ‘Alaaf Alaaf!!!’ te gaan schreeuwen. Zelfs een kind die een snoepje uit de winkel jat komt dan bij mij nog volwassener over, om maar even een voorbeeldje te noemen. En ja, zoveel aandacht hebben wij er eerlijk gezegd ook niet aan geschonken. Wel belden we met Aqua Zoo die zich alvast bezighouden met Valentijnsdag. En dan voor kinderen tot en met 12 jaar ongeveer. Tijdens de rondleiding in het park krijgen de kids uitgelegd hoe bijvoorbeeld flamingo’s elkaar het hof maken en dat wasbeermannetjes eigenlijk te lui zijn om er wat moeite voor te doen. Zij willen alleen, om Sanne haar woorden maar te gebruiken, de copulatie en klaar. Het gesprek wat we met Minke Spoelstra, dierenverzorgster van Aqua Zoo, kun je terugbeluisteren op de audio pagina waar meteen ook de data’s staan voor de rondleidingen.

Voetbal ging dus niet door. Wat niet zo gek was met het weerbeeld van de afgelopen dagen. In plaats daarvan belden we nog even met Roel van Nijen over hun spannende toneelstuk over o.a een moord tijdens de repetitie van een toneelstuk… Volgende week zaterdag kun je ’t weer aanschouwen in Sint Nyk. En met het weerbeeld van afgelopen week is het natuurlijk altijd fijn om gezellig samen op de bank een filmpje in de dvd speler te duwen. En dit waren de aanraders van deze week:

Halloween
Nadat Michael Myers als 10-jarig kind een gruwelijke slachtpartij aanrichtte, werd hij opgenomen in een psychiatrische inrichting. Nu, 17 jaar later, komt hij per ongeluk vrij en keert onmiddellijk terug naar zijn woonplaats Haddonfield, op zoek naar zijn jongere zus. Een ieder die zijn pad kruist, is in levensgevaar.

Alles is Liefde
In Alles Is Liefde draait alles om de liefde, in alle denkbare combinaties. Klaasje (Wendy van Dijk) is gescheiden van Dennis (Peter Paul Muller) nadat hij haar heeft bedrogen met de juf (Chantal Janzen) van hun zoontje. Hoewel Dennis haar terug wil, lijken zijn kansen verkeken als Klaasje een aantrekkelijke jonge minnaar tegenkomt (Valerio Zeno). Simone, de beste vriendin van Klaasje (Anneke Blok) is de spil van haar gezin dat ze met strakke schema’s door het drukke dagelijkse leven leidt. Haar man Ted (Thomas Acda) voelt zich daardoor vaak buitengesloten en overbodig. Als hij wordt ontslagen als kraandrijver, durft hij het haar dan ook niet te vertellen. Badmeester Victor (Paul de Leeuw) verheugt zich op zijn aanstaande huwelijk met Kees, zijn grote liefde (Daan Schuurmans). Terwijl 5 december nadert en alle liefdeslijnen bij elkaar komen via de mysterieuze Sinterklaasfiguur Jan (Michiel Romeyn), lijken de liefdesperikelen te worden overwonnen…

Knocked Up
De ambitieuze journaliste Alison (Katherine Heigl) schrikt zich dood wanneer ze zwanger blijkt te zijn. De vader is Ben (Seth Rogen), een aartsluie nietsnut met wie ze in beschonken toestand een ‘one night stand’ heeft beleefd. Omdat Alison niet direct uitkijkt naar een leven als alleenstaande moeder, besluit ze Ben beter te leren kennen. Wie weet zit er zelfs wel een échte relatie voor hen in. Ben is op zijn beurt compleet van slag van het nieuws dat hij vader zal worden. Maakt hij zich snel uit de voeten, of blijft hij in de buurt om het kind te helpen opvoeden?
Bron

volgende-week.jpg

En it doek giet ek op foar Evert. Hij vertrekt woensdag richting Finland om daar 5 maanden stage te lopen en zal dus een lange tijd niet meer van de partij zijn. Maar het idee is wel om zo nu en dan even te bellen met meneer Duipmans om te horen hoe het in het land van de Finnen vergaat!! Dus wil je nog een leuk afscheidsberichtje achterlaten dan kan dat uiteraard via het contactformulier. Vanaf volgende week dus RadioActief zonder Evert maar Sander (as in Sjollema) komt ter vervanging. Hij gaat de komende tijd tussen 3 en 4pm presenteren en bovengetekende houdt je dan tot 6pm bezig met RadioActiviteiten. En Sander duikt ook met je in het verleden. Want iedereen heeft vast wel es zo’n moment dat je een plaat voorbij hoort komen op de radio en je denkt: ‘verrek!!! Die heb ik in tijden niet meer gehoord’ . Nou dat gevoel hopen we a.s zaterdag je weer bij te brengen tussen 3 en 4pm. Mocht je zelf nou zo’n plaat in gedachten hebben, let us know via hetzelfde contactform!!

Next show:

9-februari-08.jpg

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: