jump to navigation

Boer zoent Vrouw januari 30, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Bekende Nederlanders, Uitzendingen.
trackback

boer-zoent-vrouw.jpg Hou je van stads of dorpsfeesten en val je geregeld voor mannen uit het boerenleven? En heb je je wel aangemeld voor het succesvolle programma Boer zoekt Vrouw maar werd je uiteindelijk nét niet uitgekozen? Dan is dit vast iets voor jou! Enkele boeren uit het populaire KRO programma gaan namelijk het land door met de show getiteld ‘Boer Zoent Vrouw’. Maar voordat er gezoend mag worden moeten de vrouwelijke bezoekers (die zich er voor geroepen voelen uiteraard) het een en ander doen. Namelijk tal van klusjes die je ook op de boerderij zult tegenkomen en worden hierbij geholpen door ‘onbekende’ boeren terwijl de bekendere boeren, die je kent van het programma, wat handtekeningen uitdelen, en de deelneemsters aanmoedigen. De vrouw die het er ’t beste vanaf brengt mag een zoen ontvangen van een van die onbekende boeren. Maar wordt dat gewoon een kusje op de wang of echt ‘plat op de bek’?

Wat nog meer de rol is van de Bekende Boeren gaan we de bedenker van deze trekpleister a.s zaterdag vragen. Want dan bellen we met Theo de Ridder, de organisator, en boer Gerrit uit het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw. Kunnen we hem meteen ook vragen of ie zijn boerin al heeft gevonden. De eerste show is trouwens al over paar weekjes: 16 februari in discotheek Quatrebras in het Friese Noordbergum.

Nou ja, en verders is er zaterdag ook weer het broodnodige carnavals gebeuren in Sneek waar je niet aan ontkomt. Altijd gezellig zo’n bussie vol met Polen

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: