jump to navigation

Morgen in RadioActief januari 18, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Uitzendingen.
trackback

Alweer een weekje voorbij. En het was een heftig weekje met o.a het overlijden van de 22-jarige korporaal Aldert Poortema uit IJlst en de 20-jarige soldaat Wesley Schol uit Assen door ‘friendly fire’. Enorm veel sterkte toegewenst aan alle nabestaanden!!

Morgen is er weer een nieuwe RadioActief. Een week na het dramatische gebeuren in Afghanistan… In ons programma morgen gaat bovengetekende naar boekhandel Van Der Velde in Sneek. Martin Hendriksma gaat daar zijn debuutroman ‘Familievlees’ signeren. Het boek beschrijft hoe de jonge Harmen op een dag zijn familie de rug toe te keren en wegloopt uit Drenthe. Hij vindt zijn geluk bij de Friese Maike en komen samen terecht in het dorpje Garssen. Een fictief dorpje, voordat je gaat zoeken waar het uberhaupt ligt. En hoe beschreven wordt hoe de tweelingszoons van Harmen en Maike het werk in de wordstfabriek (het familiebedrijf van Harmen) onderaan de lat moeten beginnen en er rivaliteit ontstaat tussen de beide broers.

Verders een communicatietraining ‘Sjoch’ die vanaf 23 januari thema avonden gaat organiseren. Hoe zeg ik tegen de buurman dat ie die muziek nu toch echt eens een tikkie zachter moet doen anders wordt het weer een slapeloze nacht. Of hoe vertel ik vriendelijk dat ik me ongelooflijk stoor aan die collega die nooit wat uitvoert!

Morgen ook weer voetbal en John zal daar weer uitgebreid verslag van doen en horen we van Ster videotheek weer welke films met dit puntje puntje puntje weer nou echt de moeite waard zijn. Maar eerst trappen we af met de weekend top 5 en ik voorspel een engelachtige nummer 1!

Oant moarn!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: