jump to navigation

40 days 40 nights januari 3, 2008

Posted by Cindy Hoomans in Bekende Nederlanders, Gasten, Uitzendingen.
trackback

Aanstaande zaterdag is er weer een nieuwe RadioActief. De eerste van 2008! Het CvK update is weer terug van weggeweest maar helaas is er geen voetbal. Daarvoor in de plaats hebben we een gast in de studio die een gedichtenbundel heeft uitgebracht vorig jaar eind december. Dus eigenlijk nog niet zo lang geleden. De 16 jarige Danielle Bergsma begon met schrijven zo’n pakweg 10 jaar geleden toen ze een gedichtenwedstrijd won van haar basisschool. Hoe de vork allemaal in de steel zit en hoe jezelf eigenaar kunt worden van haar gedichtenbundel getiteld ‘De Boodschappen’, dat komt zij ons zaterdag allemaal vertellen.

40-days-40-nights-posters.jpg En de EO komt deze maand met een nieuw programma die de kwaliteit van intimiteit onder jongeren wil terugbrengen. Je kent misschien de film 40 days 40 nights wel, waarin de 28-jarige Matt Sullivan (Josh Hartnett) het ene avontuurtje naar de andere heeft in de zin van seks. Dus gaat hij dat voor 40 dagen en dito nachten dat eens niet doen. Nou, daar gaat dit programma ook over. In ’40 dagen zonder seks’ volgt programmamaker Arie Boomsma vier meiden en drie jongens die dezelfde afspraak met hem aangaan als in de film. Wanneer die 40 dagen ingaan – dat wordt voor hen bepaald. Maar goed, onder seks wordt hier ook bedoeld dat je ook niet de hand aan jezelf mag slaan of pijpen of beffen. En neuken is dus inderdaad helemaal niet toegestaan. De jongeren zijn overings niet perse christelijk. Het programma komt vanaf 8 januari op de buis en we gaan zaterdag even bellen met de presentator Arie Boomsma. Kan hij eigenlijk 40 dagen en nachten zonder seks? En wat zijn de redenen dat die jongeren een dikke maand zonder seks willen en hoe houden ze ’t vol? En wordt het hen ook even lekker moeilijk gemaakt? En hoe wordt het gecontroleerd want neem aan dat er niet 24 uur per dag op je huid wordt gezeten…

Voorproefje:

Dat dus en meer aankomende zaterdag in RadioActief! Zonder Evert, met Mark en bovengetekende. Evert is er volgende week weer. Ook niet voor lang want vertrekt daarna weer naar Finland voor stage.

Advertenties

Reacties»

1. Geerte - januari 3, 2008

HEE Cindy,

Een berichtje van mij:) heel veel succes voor iedereen gewenst in het nieuwe jaar. Mooie site en ga zo door met jullie leuke radio programma!

Greetz.
Geerte


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: