jump to navigation

Het is hier geen hotel december 9, 2007

Posted by Cindy Hoomans in movies, Uitzendingen.
trackback

Zoals Evert al postte: het was de 10e uitzending gister! Niet dat we dat nou uitgebreid gevierd hebben met toeters en bellen en de hele mikmak maar ach, het was wel een klein mijlpaaltje. Gister was ook een mijlpaaltje voor StayOkay vestiging in Sneek. Zij openden hun deuren van het nieuwe gebouw aan de Houkesloot en John was erbij. Onze razende reporter sprak met Anne vd Velde die zich het hoofd mag noemen van deze hostel. Want jeugdherberg mogen we al jaren niet meer zeggen en een hotel is het nou ook weer niet. Hoewel de stapelbedden nu ook gewoon kunnen worden gebruikt als tweepersoonsbed! In een paar simpele bewegingen kun je dus gewoon naast elkaar liggen ronken. Ja of iets anders natuurlijk maar dat laten we maar even achterwege.

Goed. Het programma begon opmerkelijk met een opmerkelijk bericht. We belden met de echtgenoot van Martie de Vreugt, die enorm veel mazzel heeft gehad toen ze op een schemerige middag over de Froonackerdyk tussen Winsum en Dearsum reed. Ze werd getroffen door een heus bankstel die op de moterkap en op ’t vooruit vloog en liet zo een schade achter van bijna 3000 euro’s. Maar goed, Martie kan ’t in ieder geval wel na vertellen. Had de bank nou net iets gedraaid geweest had het waarschijnlijk minder goed afgelopen. Haar echtgenoot deed nog een oproep: mocht je dus iets gezien hebben afgelopen dinsdag dan moet je je maar ff melden. Laat hier dan maar een reactie achter – zorgen wij dat het bij de familie de Vreugt terecht komt.

Foto’s van de materiële schade:

bankstel-op-voorruit.jpg

Sanne was ondertussen thuis de kerstboom aan ’t versieren maar had uiteraard wel ff tijd voor haar wekelijkse column. Binnenkort hier weer terug te vinden op de audio pagina en de leesbare versie op de column-pagina. De fragmenten van vorige week komen er binnenkort ook op. Lig een beetje achter geloof ik. 😛 . Enfin, de kerstboom staat nog niet bij ons in de studio maar aangezien er binnenkort nog een heuse kerstuitzending komt, zal dat niet lang meer duren!

En we waren natuurljk ook nog benieuwd naar de mening van het winkelend publiek. Of ze even een nier zouden willen afstaan als ze in ruil daarvoor een levenslange gratis ziektekostenverzekering zouden krijgen. En aangezien wij Nederlanders alles meepakken wat maar gratis is, willen ze toch liever hun organen houden. Ja, voor een familielid of een ander dierbaar iemand mogen ze er een niertje eruit plukken maar anders toch liever niet. Dus het stimuleren om donor te worden moet toch echt op een andere manier gebeuren.

Ster videotheek

film-top-3-van-8-dec.jpg

De ster videotheek had weer een leuke top 3 voor ons: Ratatouille , de thriller/horror Vacancy en de derde film met George (‘what else?’) Clooney en Brad Pitt: Ocean’s 13. Lijkt mij een leuk lijstje om met een flinke bak zoute popcorn op de bank te gaan hangen. Een andere bank dan die bijna door het voorruit vloog dan.

Volgende week zijn we er standaard weer! Wat we dan doen, is voor jou nog een vraag en voor ons… ja eigenlijk ook wel. Hoe de weekend top 5 er weer uit komt te zien is aan jou en het lijstje van gister kun je hier in ieder geval ff terugbekijken en beluisteren.

Oant:

15-dec.jpg

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: