jump to navigation

Tonguetwisters en een leuk ID, zo’n kado november 26, 2007

Posted by Cindy Hoomans in Uitzendingen.
trackback

Het is weer maandag en t weekend ligt weer achter ons. En zo ook weer een uitzending van RadioActief. We begonnen uiteraard weer met de weekend top 5 met een topper op nummer 1: Apologize van One Republic, wat door Timbaland geproduceerd is. Femke uit Sneek had ook nog even gestemd en die belden we nog ff terug om te vragen waarom ze nou Rockstar van Nickelback zo’n goed nummer vind. Volgende week dus weer een neuw lijstje! Stemmen kan via de pagina ‘weekend top 5′. Hoe voor de hand liggend wil je ’t hebben….

Sinterklaas werd ook deze week niet overgeslagen. Heb je nog een leuk kado in gedachten voor iemand en er moet nog een gedichtje bij? En heb je geen idee waar je moet beginnen noch eindigen? Laat op deze site ff een reactie achter (dat kan via ‘weekend top 5’) en wie weet flansen we voor jou volgende week een leuk rijmpje in elkaar. Zaterdag deden we dat ook en de gedichtjes kun je terug beluisteren op de audiopagina.

We belden met Bianca Lyon van ID kado en we braken onze tong bijna over ’t woord Sviatoslav, aangezien ons Russisch niet opperbest is. Maar om Shakespeare’s woorden maar te gebruiken: What’s in a name? . De stichting doet goeie dingen voor de zieke en straatkinderen in Rusland en Tjitze Walinga legde uit wat ze zoal kunnen betekenen voor de kansarme jeugd daar die soms jaren in ziekenhuizen moet verblijven vanwege kanker en dat opereren daar vaak niet echt verantwoord is en dat er zo nu en dan kinderen hier in Nederland worden behandeld.

En over Nederland gesproken. Gaan we nou eindelijk weer es die felbegeerde EK beker mee naar huis nemen met het voetbal? En zo niet: ligt het dan aan Van Basten of omdat het team zelf geen eenheid is? We legden deze vraag voor aan de mensen in t centrum van Sneek en het resultaat was niet veelbelovend. Ruim 90% denkt dat het oranjelegioen het niet zo ver gaat schoppen. Tenminste, geen EK overwinning. Wat denk jij? Ben jij positiever ingesteld en voel je de behoefte om toch even je mening te spuwen – dat mag gerust!

Aanstaande zaterdag zijn we er weer! Ook dan weer met Sanne en haar column, een filmupdate van Ster videotheek in Sneek en het CvK update. Ook gaan we weer winkelend Sneek aan de tand voelen. Heb je zelf een leuke stelling of onderwerp – let us know! 😉

Tot slot nog ff dit: je kent vast wel het nummer van Rihanna – Umbrella. De rockband Vanilla Sky, niet te verwarren met de film met Tom Cruise, heeft een parodie op deze versie gemaakt. Evert draaide m zaterdag in uur 3 en hieronder vind je de video:

Next show

1-dec-07.jpg

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: