jump to navigation

Sint is back in town november 19, 2007

Posted by Cindy Hoomans in special occasions, Uitzendingen.
trackback

Allemaal al braaf je schoentjes gezet? Afgelopen zaterdag kwam namelijk de beste man weer aan in Sneek met zn pieten en de hele mikmak. Wij van Radio Markant waren erbij. Van 12 – 16u waren John en ik op locatie en Sander, Joey en Feija in de studio om de Sint een warm hart toe te dragen. De fragmenten kun je binnenkort terugbeluisteren op de site van Markant . Maar om zelf ook maar even mijn bijdrage te leveren:

advendo1.jpg

roeiers.jpg

ministoombootje.jpg

politiepieten.jpg

dsc00472.jpg

me-and-burgemeester-brok.jpeg

Vanaf 16:00u mochten wij van RadioActief weer het roer overnemen. We namen plaats in een versierde studio met pakjes en vooral ook pepernoten overal en nergens. Gezellig! We bleven ook nog even in de Sinterklaas sfeer. Vorige week heb ik de Snekers hun verlanglijstjes opgenomen en die is nu digitaal onderweg naar de goeie ouwe sint. Veel mensen verlangen toch wel naar een geurtje in hun schoen. En niet zoals Jochem Myjer die een geurvreter in zn schoen wil maar meer een luchtje as in parfum van een duur merk. Ook boeken staan hoog op het verlanglijstje. En ook Sanne had haar wekelijkse column helemaal afgestemd op de Sintman!

We belden nog met kinderboekenwinkel Bolleboos, die je nog wel kent van de kinderboekenweek waar het boek ‘het geheime dagboek van Rosa Bollebosa’ centraal stond. Bolleboos startte afgelopen vrijdag ook met de verkoop van de nieuwe Harry Potter. Het fragment kun je binnenkort vinden op de audiopagina, zoals ge weet. Mark was de grote afwezige maar John nam even zn plekkie in. In het eerste uur belden we nog met AlcaJam, de breakdance school van het CvK. Maaike Goeman geeft les in het breakdancen aan kids van 4 – 6 jaar en afgelopen zaterdag was er de open dag en meteen ook de eerste les. Instappen kan nog steeds. Op de site van het Centrum voor de Kunsten kun je je opgeven.

Aanstaande zaterdag zijn we er weer. Dan weer 3 uurtjes met de Weekend top 5 weer als kick off. Stemmen doe je hier! Klik ff op het tabblad ‘weekend top 5’ en geef je 5 favoriete nummers allertijden op. Maken wij er een mooi lijstje van.

Ook gaan we bezig met gedichten maken voor sinterklaasavond.
Heb je moeite met rijmen
dan kunnen wij vast wel een leuk gedicht voor je in elkaar lijmen!
Voor wie en wat voor kado je in gedachen hebt kun je aan ons doorgeven
proberen wij daar een leuk rijmpje aan vast te weven
live op de radio
nou , das toch wonderbaarlijk mooi?
Heb je nog andere leuke ideeen voor de show?
Let us know!
Hoe doe je dat?
Nou, onder hetzelfde ‘weekend top 5’ tabblad!

Tot:

24-nov-07.jpg

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: