jump to navigation

uitzending gemist? november 11, 2007

Posted by Cindy Hoomans in special occasions, Uitzendingen.
trackback

In het vorige blog-stukje-dinges heb ik al ’t een en ander verklapt over hoe de uitzending er uit zou komen te zien van afgelopen zaterdag. Gisteren dus inderdaad. John is voor ons naar de paranormale beurs geweest en binnenkort kun je dat nog wel efkes op je eigen gemak terugbeluisteren bij al die andere audio-fragmenten. Onze razende reporter heeft nog een mooie, vooral rooie, foto van zich laten maken. Een aura-foto wel te verstaan. En die kleur zegt dan iets over je persoonlijkheid. Je kreeg voor de broodnodige uitleg er nog wel een boekje bij. Vandaag kon je tot 17:00 uur ook nog ff snuffelen in De Walrus voor de paranormale en wellness beurs. Best intressant!

Sanne was dit keer weer aan de telefoon ipv in de studio voor haar wekelijkse column en ook haar was de Grote Storm niet ontgaan. Hij staat gepland voor de 24e en velen denken dat het eerder een storm in een glas water zal zijn dan dat hier werkelijk een orkaan-storm komt. Tsja, ik ben geen weerkundige en niks is zo veranderlijk als het weer, they say. Dus we wachten het nog wel eventjes af.

Volgende week niet vanaf 15u RadioActief maar vanaf 12:00u gaan we een hele uitzending besteden aan Sinterklaas! Hij heeft zn stoomboot weer onder t stof weggeplukt en heeft koers gezet richting de waterpoortstad! Dat duurt zo’n beetje tot 16:00 waarna wij, van RadioActief, nog eventjes in dat sfeertje door zullen gaan met onze uitzending.

Stemmen voor de weekend top 5 zou ik gewoon blijven doen als ik jou was! Leaf met Wonderwomen behaalde afgelopen zaterdag de eerste plaats. Was ook een compleet nieuw lijstje wat wel verassend was! Dus bij deze: bedankt allemaal voor jullie bijdrage!

Volgende uitzending is dus op 17 november en dat staat ook op de poster van sinterklaas:

kopie-van-sinterklaas-intocht.jpg

Copyright Cindy ©

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: