jump to navigation

Bumperklever in de uitzending! oktober 18, 2007

Posted by Cindy Hoomans in Actualiteiten, sport, straatonderzoek, Uitzendingen.
trackback

In Amerika en bovenbuurland Canada is het al een tijdje razendpopulair: bumperstickers waarmee automobilisten laten zien aan ‘hun jongens en meiden’ te denken die uitgezonden zijn naar bijvoorbeeld Afghanistan. Daar kijkt niemand raar van op want zo zijn de Amerikanen en dat idee is helemaal over de Atlantische Oceaan overgewaaid naar ons kikkerlandje. De site ondersteuntroepen.nl biedt namelijk ook deze stickers aan met opdrukken als ‘Steun onze troepen in Afghanistan’, ‘Steun onze jongens & meiden in Afghanistan’ en ‘Steun alle Nederlandse troepen bij hun missie’ en die kun je vervolgens een mooi plekje op je auto, voordeur, achterdeur, raam, kozijn, fiets, scooter etc kunt geven. Nou zijn we hier in Nederland net iets nuchterder dan de gemiddelde Amerikaan maar ik wou toch eens weten of ze hier ook met zo’n sticker zouden willen rondlopen of rijden en ging vandaag maar eens met deze vraag de straat op. Ben ik jou vanmiddag niet tegengekomen en wil je toch je mening geven dan kan dat uiteraard door hier een reactie achter te laten of anders aanstaande zaterdag in de uitzending te bellen met de studio 0515 420600!

Verder in het programma o.a een schrijfwedstrijd voor jongeren tot en met 24 jaar, de Waterpoortcup voor karate in de Sneker Sporthal, een weerbaarheidstraining en de weekend top 5. Daar kun je nog steeds voor stemmen!

Advertenties

Reacties»

1. Simone - oktober 18, 2007

Wel een sympathiek idee, die stickers, maar ik denk dat je dan heel veel stickers op je ogen kunt plakken voor allerlei goede doelen enzo.
succes met de uitzending!
jullie zijn cool!
Simone


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: